Banky a jejich reakce na situaci se šířením viru SARS-CoV-2 - Fofonková, Natálie (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce se zabývá bankami a jejich reakcemi na celosvětovou pandemii Covid-19. Práce je zaměřena na porovnání opatření, které jednotlivé vybrané banky postupně zavedly s cílem zmírnění negativních dopadů pandemie. V práci jsou na závěr shrnuta všechna vydaná opatření a zhodnoceno, jak moc byla účinná.
Banks and their response to the SARS-CoV-2 spread situation
Keywords: bankovnictví; banka; pandemie; koronavirus; Covid-19; opatření; banking; bank; pandemic; coronavirus; Covid-19; measures