Ekonomické problémy správy a privatizace bytového fondu - Prachařová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá privatizací, správou a hospodařením s bytovým fondem. Ve speciální části je problematika aplikována na obecní bytový fond v Pardubicích.
Economic problems at administration and privatization of housing fund
Keywords: bytový fond; Správa; Privatizace; obce; regionální ekonomika