Informační systém pro návštěvníky města Hradec Králové - Černá, Iva (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá aktuální problematikou informačního systému v rámci cestovního ruchu města Hradec Králové.
The Information system for visitors of the Hradec Králové city
Keywords: Cestovní ruch; marketing služeb; Hradec Králové; informační systém města; Tourism; marketing of services; Hradec Králové; information system of the city