Drogová závislost a její prevence - Polednová, Lucie (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka podává stručný přehled o drogové problematice v ČR a Hradci Králové.
Drug addiction and its prevention
Keywords: Drogy; drogová závislost; prevence; Hradec Králové