Elektrochemická detekce proteinů pomocí tištěných tříelektrodových senzorů - Zárybnická, Lucie (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem předložené práce bylo testování vybraných komerčně dodávaných miniaturizovaných tištěných tříelektrodových senzorů na modelovém systému enzym-substrát a následně jejich využití pro detekci proteinu ovalbuminu.
Electrochemical detection of proteins using screen-printed sensors
Keywords: tištěné tříelektrodové senzory; křenová peroxidáza; thionin; lineární voltametrie; screen printed electrodes; horseradish peroxidase; modification of electrodes