Zavedení CNG do provozu v DPMP a.s. - Bakešová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2010)
Předmětem této bakalářské práce je popsat problematiku zavedení technologie CNG do provozu v Dopravním podniku města Pardubice a.s. V první části práce je seznámení se společností, organizační struktura společnosti, včetně zachycení rozdělení povinností pravomocí mezi jednotlivá pracoviště. Další část práce se zaměřuje na problematiku zavedení technologie CNG. Poslední část se zabývá zhodnocením úspor ze zavedení této technologie.
The introduction of CNG in operation in DPMP a.s.
Keywords: CNG; Doprava; městská hromadná doprava; dopravní prostředek; plnicí stanice CNG; Irisbus Citelis 12M CNG; CNG; Traffic; Urban mass transportation; vehicle; CNG filling stations; Irisbus Citelis 12M CNG