Lokalita rodinných domů Hamry nad Sázavou - Hyliš, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá výstavbou místní komunikace v obci Hamry nad Sázavou za účelem výstavby lokality rodinných domů. Vybudování chodníků a vjezdů k jednotlivým parcelám. Vybudování klidové části - "sportoviště".
Location of houses Hamry nad Sázavou
Keywords: místní komunikace; chodníky; vjezdy; dopravní značení; sportoviště; local roads; sidewalks; driveway; traffic singns; sports