Zaústění vlečky do koleje ČD - odpovědnost za provozuschopnost drah na jejich styku - Pluhař, Pavel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci popisuje a vykládá ustanovení týkající se styku drah. Analyzuje a hodnotí náklady vznikající při zajištění provozuschopnosti drah na jejich styku.
Incorporating a siding into ČD's track - responsibility for the railwas serviceability on their joint
Keywords: železniční doprava; České dráhy; provozní spolehlivost; vlečky; provoz trati