Změny vztahů v rodině - Nováková, Luďka (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá analýzou změn vztahů v nukleární rodině, sledovaných zejména od druhé poloviny 20. století. K uvedeným závěrům jsem došla na základě kompilace odborné literatury. Celá práce je rozdělena do dvou základních témat: první část se zabývá změnami vztahů mezi mužem a ženou, druhá část popisuje změny vztahů mezi rodiči a dětmi.
Changes of relations in a family
Keywords: Relationship; families; women; men; partnerships; childhood; vztahy; rodiny; ženy; muži; partnerství; dětství