Spokojenost zaměstnanců ve vybrané společnosti - Mahlerová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá spokojeností zaměstnanců ve vybrané organizaci. Teoretická část shrnuje poznatky a fakta z oblasti řízení lidských zdrojů a ukazuje jejich význam a důležitost pro růst a prosperitu firem. V praktické části se autorka zabývala představením organizace a rozborem výsledků dotazníkového šetření v rámci, kterého byla zkoumána míra spokojenosti zaměstnanců.
Employee satisfaction in the selected company
Keywords: řízení lidských zdrojů; spokojenost zaměstnanců; faktory ovlivňující spokojenost; příspěvkové organizace; human resource management; employee satisfaction; factors influencing satisfaction; contributory organization