Zabezpečení osobních údajů v podniku - Holeček, Jakub (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma zabezpečení osobních údajů zaměstnanců vybraných podniků. Cílem práce je charakterizování osobních údajů a možné způsoby jejich využívání v podnicích. Následně bude provedeno testování jejich dostupnosti u různých organizací za pomocí jejich webových stránek a e-mailové komunikace. Závěr práce obstará porovnání dostupných údajů s právní legislativou.
Security of personal data in the company
Keywords: osobní údaje; podniky; GDPR; zabezpečení; personal data; companies; GDPR; security