Výzkum spokojenosti zákazníků firmy HAVERP spol. s r.o. - Vágnerová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá vyýznamem sledování spokojenosti zákazníků. Spokojenost je zkoumána konkrétně pomocí marketingového výzkumu pro vybranou firmu a její nabídku a systém péče.
Research of customer satisfaction in HAVERP, Ltd. firm