Výběr filtračních plachetek pro provozní soubor povrchové úpravy titanové běloby - Babiánek, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá metodikou výběru filtračních plachetek pro klapalinovou filtraci upravených druhů titanové běloby a technickým řešením laboratorních testů plachetek.
Selection of filtration cloths for operation unit of the titanium dioxide surface treatment
Keywords: filtrace; Titanová běloba; povrchová úprava; laboratorní test plachetek; filtrační textilie; filtration; Titanium dioxide; surface treatment; test of filtration cloth; filtration textile