Servis motorových vozidel v podmínkách společnosti JASNO, spol. s r.o. - Mikuláštík, Jiří (Univerzita Pardubice, 2008)
V diplomové práci je řešena problematika servisu motorových vozidel ve společnosti JASNO, spol. s r.o. Servis se zabývá údržbou a opravami silničních vozidel a zemědělské techniky. Cílem práce je provedení hodnocení vozového a strojového parku společnosti, současného stavu servisu a nalezení vhodných možností jeho modernizace a směru dalšího vývoje.
The service of motor vehicles in the conditions of JASNO, ltd. company
Keywords: servis motorových vozidel; JASNO, spol. s r.o; service of motor vehicles