Analýza logistických činností ve vybrané firmě - Kovářová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2025)
Předmětem této bakalářské práce je popis logistických a zásobovacích činností a návrh na zlepšení ve firmě XYZ a. s. V práci jsou definovány základní pojmy z oblasti logistiky a zásobování, hlavní logistické činnosti, druhy zásob, poté se zaměříme na základní logistické činnosti, jako jsou např. metody JIT nebo ABC. V praktické části se zaměřujeme na analýzu logistických činnosti společnosti. Na základě zjištěných skutečností jsou navrženy návrhy na zlepšení v podniku.
Analysis of logistic activities in a selected company
Keywords: logistika; hlavní logistické činnosti; zásobování; zásoby; druhy zásob; logistické technologie; logistics; main logistics activities; supply; stocks; types of stocks; logistics technologies