Organizace provozu městské hromadné dopravy při rekonstrukci části ulice Sokolská v Liberci - Kožešník, Jan (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá organizací provozu městské hromadné dopravy v době rekonstrukce části ulice Sokolská v Liberci. První část práce se zaměřuje na analýzu současného stavu městské hromadné dopravy v Liberci, včetně analýzy původních tras linek. Druhá část se věnuje konkrétním návrhům změn v organizaci provozu, včetně příprav, návrhů objízdných tras, změn poloh zastávek, úprav jízdních řádů a dopravních opatření. Závěrečná část práce obsahuje vyhodnocení navržených opatření a jejich dopadů na provoz městské hromadné dopravy.
Coordination of Urban Public Transport during the Reconstruction of a Section of Sokolská Street in Liberec
Keywords: Liberec; městská hromadná doprava; objízdná trasa; organizace dopravy; uzavírka pozemní komunikace; Liberec; public transportation; detour route; organization of transport; closure of public roads