Sociální pojištění osob samostatně výdělečně činných - Valečková, Marie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je zaměřena na problematiku sociálního pojištění osob samostatně výdělečně činných a malých organizací, na jeho současné problémy a návrh na řešení nedostatků současného systému sociálního pojištění osob samostatně výdělečně činných.
Social insurance of self-emplozed persons
Keywords: pojištění; sociální pojištění; sociální zabezpečení; pojistné