Principy personálního řízení ve svobodné firmě - Mášová, Alena (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce je zaměřena na personální principy ve svobodné firmě. Zabývá se vybranými personálními činnostmi, jako jsou získávání, výběr, vzdělávání, rozvoj, stimulace a motivace pracovníků v klasické firmě. Dále popisuje, co je to svobodná firma a uvádí, v čem se liší personální činnosti v klasické firmě od firmy svobodné. Praktická část popisuje personální principy ve dvou vybraných firmách.
Principles of personnel management in a liberated company
Keywords: lidské zdroje; personální práce; personální činnosti; svoboda v práci; svobodná firma; human resources; pesonnel work; personnel activities; freedom at work; liberated company