Návrh řešení skladového hospodářství v podniku Mlékárna Hlinsko, a.s. - Gregorová, Nicola (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou skladového hospodářství v podniku Mlékárna Hlinsko, a.s. Nejdříve se práce zabývá veškerými sklady společnosti a dále se zaměřuje na výrobní sklad. Poslední část řeší problémy výrobního skladu a navrhuje vhodné řešení.
Proposal Solution of Warehouse Management for Company Mlekarna Hlinsko, Inc.
Keywords: analýza; návrh; sklad; skladování; manipulace; analysis; proposal; stock; storage; manipulation