Implementace karetní hry pro více hráčů - Štork, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem práce je vytvořit desktopovou aplikaci ve 2D grafice pro karetní hru Žolíky s využitím počítačové sítě. Aplikace umožňuje každému hráči vytvořit server nebo připojit se k jednomu vybranému serveru. Na začátku práce jsou popsány pravidla karetní hry Žolíky, dále použité technologie a nástroje. V závěru práce je popsán návrh, implementace a testování aplikace.
Implementation of a card game for more players
Keywords: 2D; Java; Netbeans; MySQL; SQL; UML; server; klienti; databáze; 2D; Java; Netbeans; MySQL; SQL; UML; server; clients; databases