Model elektronického obchodu pro firmu - Havrda, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá problematikou elektronického obchodu v oblasti business-to-business (B2B). Pro konkrétní firmu na základě analýzy a zjištění současných požadavků na elektronický obchod navrhuje pro definování teoretických východisek model elektronického obchodu, který jí umožní požadavkům vyhovět a zefektivnit současně její obchodní systém
A model of electronic commerce for a firm
Keywords: elektronický obchod; elektronické obchodování; firmy; modely