Optimalizace procesů podání a dodání na poště Chvaletice - Václavková, Miluše (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou služeb České pošty, s.p. pro veřejnost, se zaměřením na podání a dodání zásilek v doručovacím obvodě pošty Chvaletice. První část práce popisuje Českou poštu, s.p. z celkového hlediska, její historii a současný stav a dále také jako perspektivní podnik na českém trhu. Další část práce podrobně analyzuje dodací a podací služby pošty Chvaletice. Cílem bakalářské práce je systematické zmapování těchto služeb, zhodnocení výsledků a navržení možných řešení.
Optimizing process register and delivery of the post-office Chvaletice
Keywords: služby; doručovatelé; uzávěrky; legislativa; poštovní trh