Sledování kvality laminace potištěných ploch v závislosti na tiskové barvě použité pro tisk - Bodejčková, Miluše (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem práce bylo provést srovnávací studii vlivu složení a povrchových vlastností ofsetových tiskových barev různých výrobců a řad na kvalitu laminace.
Lamination Quality of Printing Areas in Dependence of Used Printing Inks
Keywords: tisková barva; povrchové napětí; laminace; printing inks; lamination quality