Analýza ukazatelů finančního hospodaření Moravské Třebové - Krummer, Pavel (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá problematikou finančního hospodaření obcí. Vedle rozpočtu se autor soustřeďuje na analýzu ukazatelů finančního hospodaření. Finanční rozbor je konkretizován na příkladu města Moravské Třebové.
Keywords: obce; Finanční analýza; rozpočty; finanční hospodaření; veřejná správa