Analýza komunikačního mixu vybraného podniku - Pánek, Karel (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem této bakalářské práce je objasnit problematiku marketingové komunikace středně velkého podniku. Marketingová komunikace je součástí marketingového mixu. Teoretická část práce se věnuje vysvětlení základních pojmů, které jsou s touto problematikou spojeny. Analytická část práce popisuje současný stav komunikačního mixu vybraného podniku. Popisuje jednotlivé nástroje, kterých firma užívá a jejich detailní rozbor. Poslední část bakalářské práce se věnuje hodnocení analýzy a návrhy na zlepšení současného stavu.
Analysis of the communication mix of chosen company
Keywords: Marketingová komunikace; Marketingový mix; nástroje; financování; Public relations