Analýza realizace vybraného druhu technické infrastruktury v obci - Fáberová, Monika (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována vymezení a charakteristice technické infrastruktury na úrovni obcí. Dále je definováno vodní hospodářství a jeho obory. V práci je charakterizován vybraný projekt technické infrastruktury. Cílem práce je zhodnotit realizaci vybraného projektu, jeho výstupu a dopadu na obec a k tomu je použita analýza nákladů a přínosů.
Analysis of the Implementation of Selected Types of Technical Infrastructure in the Village
Keywords: veřejné služby; technická infrastruktura; vodní hospodářství; analýzy; public services; technical infrasrtucture; water economy; cost-benefit analysis