Multimediální podpora výuky internetových technologií - Vágnerová, Iva (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována tvorbě multimediální prezentace. Tato prezentace bude sloužit studentům předmětu "Technologie internetu" jako pomůcka při vypracovávání semestrálního projektu. Výsledkem práce je multimediální výukový kurz. Tvorbě kurzu předcházel sběr informací od studentů o jejich prioritách a stavu znalostí.
Multimedia presentation for internet technologies students
Keywords: E-learning; Multimédia; internetové technologie; Vzdělávání; dotazníky; Multimedia; Internet Technologies; Education; Questionnaires