Vstup privátního kapitálu do výstavby a údržby dálnic a rachlostních komunikací - Václavíková, Dagmar (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu financování dopravní infrastruktury a možnosti alternativního financování.
Enter of private capital to building-up and repairing of highways and speed motorways
Keywords: dálnice; Infrastruktura; údržba silnic; financování