Analýza osobní dopravy na trati Znojmo - Okříšky a prověření možnosti návazností na dálkovou dopravu - Svoboda, Martin (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá osobní dopravou na trati Znojmo - Okříšky s ohledem na návaznosti na vlaky dálkové dopravy. Nejdříve jsou analyzovány veškeré nedostatky v současném konceptu dopravy a následně jsou vypracovány návrhy na zlepšení. Jsou popsány veškeré nutné a vhodné investice. Vše je řešeno s ohledem na současné ekonomické moţnosti.
Analysis of a passanger transport on the railway line Znojmo - Okříšky and evalutaion of the possibilities of connection to long-distance transport
Keywords: jízdní řády; modernizace; optimalizace; železniční doprava; timetables; modernization; optimalization; railway transport