Autorské právo v multimédiích - Rusmichová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá problematikou autorského práva v oblasti digitálních technologií, ukazuje licence a mezinárodní smlouvy, které mohou být pro autory užitečné. Vypráví stručnou historií autorského práva a varuje před rychlým rozvojem umělé inteligence.
The Copyright in the World of Multimedia
Keywords: autor; autorské právo; copyright; AI; UI; umělá inteligence; licence; author; copyright; AI; artificial intelligence; license