Obstaratelské smlouvy v právním řádu České republiky - Olejníková, Iva (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka v práci pojednává o problamatice obstaratelských smluv v právním řádu ČR. Práce je zaměřena na popis právní úpravy smluv obstaratelského typu v občanském a obchodním zákoníku.
Contracts of procuration in the legal order of the Czech republic
Keywords: právní řád; Česká Republika; obstaratelská činnost; smlouvy; obchodní právo; zprostředkování; obchodní zastoupení