Vliv nákladů na konkurenceschopnost KORAMO, a.s. - Novák, Jan (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá vlivem nákladů na konkurenceschopnost produkce, popisuje se zde řízení a ovlivňování nákladů, problematika tvorby cen, kalkulací, konkurenceschopnost podle různých hledisek.
Influence of costs on competition abilities of KORAMO, a.s.
Keywords: Ceny; Náklady; kalkulace; Konkurenceschopnost