Marketingová činnost v maloobchodě - Laštůvka, Igor (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na reklamní propagaci a na různé formy reklamy. Dále rozebírá maloobchodní marketing, jeho formy a použití. Ukazuje druhy maloobchodů a jejich charakteristiky.
Keywords: Marketing; maloobchod; IOTA s.r.o.; Reklama; propagace; průzkum trhu