Kostel sv. Máří Magdaleny a lidová architektura ve Stupné - Ouhrabka, Martin (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je regionální studií týkající se historicko-stavebního průzkumu kostela sv. Máří Magdaleny ve Stupné a zpracováním historické fotografické dokumentace lidové architektury téže obce.
The Church of St. Maria Magdalena and folk architecture in Stupná
Keywords: Stupná; kostel sv. Máří Magdaleny; lidová architektura; dokumentace; Fotografie