Teaching English at intensive vacantion courses : analysis of learner's needs and expectations - Zaťková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2000)
Tato práce je interdisciplinární studií málo prozkoumané oblasti výuky angličtiny v rámci prázdninových jazykových kurzů, formulování principů na základě různých vědních disciplin, které jsou v experimentální části podrobeny prověření empirickým výzkumem.
Výuka angličtiny na intenzivních prázdninových kurzech
Keywords: Anglický jazyk; didaktika; výuka; jazykové kurzy; adoslescenti