Motivace a hodnocení v podnikové sféře - Černá, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2009)
Všechny organizace fungují na principu propojení třech základních zdrojů: materiálních, finančních a lidských. Bakalářská práce se věnuje třetímu nejdůležitějšímu a nejdrašímu statku, zaměstnancům, jelikož lidské zdroje jsou v podniku jakýmsi hnacím motorem tvořícím jádro celého podnikového řízení, které uvádí do pohybu ostatní zdroje a určuje jejich využívání. Cílem této práce je zjistit co zaměstnance motivuje a případně i vysvětlit příčinu této motivace.
Motivation and evaluation in the business sphere
Keywords: Motivace; hodnotový systém; dotazování; Motivation; value system; questioning