Prognóza močové inkontinence vzniklé v těhotensví - Michalcová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2015)
Název naší bakalářské práce je prognóza močové inkontinence vzniklé v těhotenství. Zabýváme se inkontinencí moči u žen 3 roky po porodu. Bakalářská práce má část teoretickou a část výzkumnou. V teoretické části se zabýváme problematikou inkontinence moči, jejími druhy, diagnostikou, léčbou a vlivem těhotenství na vznik inkontinence moči. Ve výzkumné části interpretujeme výsledky dotazníků, které jsme zasílali poštou ženám, které před 3 roky rodily a měly nějaký problém s únikem moči.
Prognosis of urinary incontinence caused by pregnancy
Keywords: leakage; stress incontinence; pregnancy; childbirth; únik moči; stresová inkontinence; těhotenství; porod