Vybrané drogy, jejich účinky a možnosti stanovení - Křížová, Radka (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce obsahuje druhy drog, jejich vlastnosti a účinky na organismus. Možnosti jejich zjištění a stanovení.
Keywords: Drogy; stanovení; účinnost; morfin; heroin; amfetamin; fenmetrazin; kokain