Interaktivní rozpočet - Šach, Jan (Univerzita Pardubice, 2012)
V práci je uveden návrh, jak by stát jako celek mohl na webu přehledně prezentovat data zákonu o státním rozpočtu. Vstupem jsou data zákonu o státním rozpočtu pro několik posledních rozpočtových roků a výstupem je návrh vlastní interaktivní webové prezentace získaných dat.
Interactive budget
Keywords: státní rozpočet; interaktivní; příjmy; výdaje; webová prezentace; transparentnost; state budget; interactive; income; expense; web presentation; transparency