Návrh informačního systému pro neziskovou organizaci - Adamová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem databázového informačního systému. Obsahem této práce je seznámení se základními pojmy a s principy tvorby databázového systému, sběr a analýza uživatelských požadavků a návrh databáze ve třech úrovních. Výsledkem je implementace do cílového prostředí a návrh uživatelského rozhraní.
Information system design for a nonprofit organization
Keywords: informační systémy; návrhy; analýza; databáze; UML; information systems; design; analysis; databases; UML