Vlastnosti nátěrových hmot obsahující pigmenty na bázi silikátů s obsahem Ca, Sr - Šíma, David (Univerzita Pardubice, 2009)
Termickými metodami byly syntetizovány pigmenty na bázi vrstevnatých křemičitanů.
The properties of organic coatings containing pigments on base of silicates with content Ca and Sr
Keywords: anticorrosive pigment; ionex pigment; corrosion test; antikorozní pigmenty; křemičitany; nátěrové hmoty