Demografická struktura Středočeského kraje a její vazby na marketing ČD - Mišinec, Jiří (Univerzita Pardubice, 2004)
Chearakteristika demografické struktury obyvatel Středočeského kraje, analýza současné doopravní obslužnosti kraje, marketingový výzkum na železniční trati Praha Smíchov - Rudná - Beroun.
Demografphic structure of central Bohemia region and its links to the marketing of the Czech railways
Keywords: demografie; struktura obyvatelstva; Středočeský kraj; Dopravní obslužnost; Marketingový výzkum