Optimalizace systému řízení a organizace práce DKV - Lev, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 1997)
Rozhodující pro úspěšné řízení podniku je kvalitní personální práce a používání manažerských metod a myšlení.
Keywords: depa kolejových vozidel; Management; personalistika; řízení; Optimalizace