Zefektivnění podpůrných činností pro přepravu zásilek DHL Express - Sovová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce je zaměřena na dokumenty potřebné k celnímu řízení. Popisuje základní charakteristiku dokladů a jejich tok v procesu celního řízení. Práce se dále zaměřuje na nově zavedený systém e-Dovoz. Cílem práce je navrhnout zlepšení toku dokladů a tím i celého procesu celního řízení.
Streamlining support activities for the transport of DHL Express
Keywords: DHL Express; clearance; celní řízení; celní dokumenty; dovozy; vývozy; e-Dovoz; customs documents; imports; exports; e-Imports