Ekologizace výroby firmy Federal-Mogul Friction Products a. s. - Korcinová, Vendula (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá problematikou zavádění environmentálně orientovaného systému řízení do podniku a standardy pro zavádění EMS (normy ČSN EN ISO řady 14000) obecně. Popisuje konkrétní způsoby zavádění environmentálního managementu ve firmě Federal-Mogul Friction Products a. s. v Kostelci nad Orlicí.
Ekological process in the production of company Federal-Mogul Friction Products a.s.
Keywords: ekologie; ecomanagement and auditing scheme; Výroba; systém řízení; environmentální management