Analýza náboženského vysílání Českého rozhlasu z hlediska občanských principů - Gabatová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá problematikou prezentace náboženství v médiích, především hodnocením současného náboženského vysílání v Českém rozhlase na základě subjektivního hodnocení autorky.
Religious aspects in programme of the Czech radio by the civil law
Keywords: Náboženství; Média; Český rozhlas; vysílání