Informační systém obce Koldín - Nováček, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku informačního systému obce. V teoretické části jsou rozebrány současné technologie sloužící k tvorbě webových aplikací. Dále je provedeno vyhodnocení významu informačního systému obce pro potřeby občanů a zastupitelů. V praktické části je vytvořen informační systém obce Koldín. Pro databázové schéma byla použita relační databáze Oracle, nad kterou byla naprogramována aplikace v jazyce PHP. Aplikace dále využívá technologie JavaScript a CSS. Nedílnou součástí byl i grafický návrh webové aplikace.
Information system of village Koldín
Keywords: Informační systém obce; webová prezentace; PHP; Databázový systém Oracle; CSS; Information system of village; web presentation; Database system Oracle