Systém pro optimalizaci využití zásob - Pirkl, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2009)
V teoretické části je popsána historie a vlastnosti databázového systému MySQL včetně vysvětlení základních příkazů. Dále je popsán vznik skriptovacího jazyka PHP a jeho použití v rámci frameworku CakePHP. Tyto technologie jsou použity při realizaci praktické části, která má za cíl vytvořit systém pro optimalizaci využití zásob.
The system for optimizing the use of stock
Keywords: Optimizing the use of stock; Optimalizace využití zásob; MySQL; PHP; CakePHP; MVC