Výzkum pověsti chemického průmyslu u české veřejnosti - Ostřanský, Filip (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou výzkumu image a reputace podniků a odvětví, ve kterých působí. V teoretické části práce je definován pojem image, jeho struktura a druhy. Dále je v práci popsána reputace, její vztah k image a také podniková identita. V praktické části práce byl připraven a realizován výzkum postojů české veřejnosti k chemickému průmyslu. Získaná data byla následně zpracována, analyzována a interpretována.
Research of reputation of the chemical industry in czech public
Keywords: Image; reputace; podniková identita; analýza image; chemický průmysl; Image; reputation; corporate identity; reputation analysis; chemical industry