Měření difuzních koeficientů plynů v zeolitických materiálech - Čiháková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se věnuje měření difuzních koeficientů v zeolitických materiálech se zaměřením na metodu zero length column (ZLC). Tato metoda byla testována a vypracována metodika jejího měření na sestavené aparatuře.
Measurement of diffusivity coefficients of gases in zeolitic materials
Keywords: Difuzní koeficient; zeolity; ZLC; Diffusion coefficient; zeolites